Nieuws

 

Aankondiging: Huurdersvereniging Van der Pek bijeenkomst op woensdag 12 september. Buurthuis Van der Pek, Heimansweg 33, aanvang 19 uur 30, deuren zijn open vanaf 19:00 uur.

 

Check onze Facebook pagina voor nieuws en info: daar plaatsen we de actuele berichten.

 

 

 

3 reacties op “Nieuws
 1. ankewijnja schreef:

  Ha, dat is fijn!

 2. Alexandra schreef:

  Ja, dit is een leuke en positieve reaktie van zomaar een buurtbewoner

 3. Bert schreef:

  Een warm hart,

  Vandaag, zojuist eigenlijk, met de nieuwe prullenbak sleutels op weg om de eerste twee overvolle bakken van hun weggegooide ellende te ontdoen.
  Zelfs het legen van een prullenbak kost oefening want als er een kop opzit dan lost de bak zichzelf niet en moet met de hand één en ander worden uitgeruimd. Op het meidoornpleintje tijdens het “gehannes” met de bak en terwijl een praatje makend met een buurtgenoot ging er een klein raampje boven de trap van het aangrenzende huis open.
  “Hee hallo, Hee halloooohhhh; Een hoofd als de taxichauffeur van ‘Ook dat nog’ riep mij toe! “Dat moet je niet met je blote handen doen jongen” En voor ik het wist kreeg ik een paar professionele nieuwe vuilnishandschoenen toegeworpen. Ik mocht ze houden en bedankt voor het goede werk.
  Kijk; als ik niet samen met buurtbewoner Jan Praatvaak zo had meegemaakt zou ik mezelf niet geloofd hebben.
  Het geeft mij goede moed om te denken; We zitten goed en moeten gewoon doorgaan met dit leuke en goede initiatief…. Pek-o-Bello zo..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*